Bedrijfsplannen

Als ondernemer bent u continu bezig met uw bedrijfsontwikkeling. Wilt u groeien, afbouwen of zoekt u naar optimalisatie. Op dit moment worden melkveehouders geremd door de GVE-reductieregeling, maar zij moeten zich ook voorbereiden op 2018. Investeringen in grond, fosfaatrechten en huisvestiging, om te kunnen voldoen aan nieuwe milieu- en welzijnseisen. Er is een grote groep die hun bedrijf komende jaren wil afbouwen of overdragen, en een groep melkveehouders die besloten heeft om met de stoppersregeling mee te doen. Bij hen gaan er al op korte termijn veranderingen plaatsvinden. 

Bent u op zoek naar iemand die eens met u mee kijkt op uw bedrijf naar de juiste bedrijfsontwikkeling, om zo rendement en resultaat te vergroten? Aan de hand van een helder en gefundeerd stappenplan, op maat gemaakt voor uw situatie, kunnen wij u helpen de juiste keuze te maken. Samen zie je meer dan alleen. Samen ben je beter in staat het bedrijf te optimaliseren en uw leverancier uit te dagen de beste prestatie te leveren. We gaan geen moeilijke situatie uit de weg en hebben het doel samen deze situatie te herstructureren. 

Het uitwerken van de plannen op papier geeft overtuiging. Niet alleen anderen, maar ook uzelf of uw partner. Dit maakt het nemen van beslissingen eenvoudiger. Het geeft steun en vergroot de kans bij derden voor het verkrijgen van financiering of bij de gemeente voor een omgevingsvergunning bij bouwplannen. 

Wilt u eens kritisch kijken naar de toekomst van uw organisatie of wilt u een bedrijfsproces optimaliseren? Neem contact met ons op. Wij hebben op verschillende vlakken ervaring met deze zaken, wij denken met u mee en kijken met een boerenblik naar uw situatie. 

Technisch gebouwd door: designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl