UPDATE ! - Uitnodiging open dag Breen Agrarisch Bedrijf in Goedereede

27-07-2016 om 16:42:44 uur

UPDATE - Video impressie opgenomen tijdens de opendag!

https://youtu.be/U8QDBBJQolQ


Origineel bericht 17-07-2016:
Vrijdag 22 juli houdt de familie Breen open dag, een mooi moment van afsluiting van een intensief traject. Hans Rietveld Agrarisch Advies is nauw betrokken geweest bij de bedrijfsverplaatsing van de Hazersweg in Ouddorp naar de polder Westerloo in Goedereede.

In overleg met de gemeente is voor de locatie aan de Hazersweg een herontwikkelingstraject voor woningbouw in gang gezet. Bouwbedrijf Hardeman uit Lunteren heeft de herontwikkeling verder opgepakt en zal de woningen realiseren.

Op 29-06-2016 heeft wethouder Markwat met de toekomstige bewoners de openingshandeling voor de 'Hofhoeck' verricht. Naar verwachting zullen de woningen het komende jaar worden opgeleverd.

In polder Westerloo zal het agrarisch bedrijf van de familie Breen in alle rust en ruimte kunnen worden voortgezet. Zowel de noodzakelijke bestemmingsplanprocedure als het ontwerp- en tekenwerk is door Hans Rietveld Agrarisch Advies verzorgd.

Op de open dag zullen wij met een stand vertegenwoordigd zijn waarbij wij graag toelichting en uitleg geven over dit project.

Klik hier voor de officiële uitnodiging.

ga terug

Technisch gebouwd door: designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl