Emissiearme vloeren (VERVOLG)

13-06-2014 om 12:29:49 uur

Al eerder is via deze website gemeld, dat er onderzoek is gedaan naar de ervaringen van ondernemers met emissiearme vloeren. Afgelopen maanden zijn er meerdere bedrijven bezocht met een emissiearme vloer. In totaal zijn er verspreid door Midden- en Zuid-Nederland, vijftien bedrijven bezocht. Tijdens deze bedrijfsbezoeken is gekeken naar de vloer en het mestschuifsysteem. Daarnaast is er een enquête afgenomen waarin is gevraagd naar de ervaringen met de vloer.

Deze gegevens zijn verwerkt in een eindscriptie van een stagiaire. Zij heeft een verkorte versie opgesteld met daarin enkel het totale vloerenoverzicht. Iedere vloer wordt op één A4’tje beschreven. De eigenschappen zijn per vloer weergegeven in een tabel, hierin is o.a. vermeld: emissiewaarde, balkbreedte, lengte en prijs/m2.
Tijdens de bedrijfsbezoeken zijn foto’s gemaakt van de vloer die in de stal is toegepast. Onder het kopje ‘Praktijk’ zijn de ervaringen van de ondernemer beschreven.  Als laatste onderdeel is een alinea opgenomen waarin tips en aanbevelingen met betrekking tot de betreffende vloer gegeven worden.

Gaat u binnenkort (ver)bouwen en wilt u graag meer informatie over de verschillende emissiearme vloersystemen? Of wilt u graag dit totale overzicht ontvangen? Laat het weten, we helpen u graag verder!

 

ga terug

Technisch gebouwd door: designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl