E-Herkenning

11-07-2014 om 16:31:47 uur

Vanaf 1 juli 2014 is inloggen gewijzigd bij diverse overheidsorganisaties.
Ook bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (voorheen Dienst Regelingen) is de manier van inloggen gewijzigd. 
U kunt vanaf 1 januari 2015 niet meer inloggen via uw huidige gebruikerscode en wachtwoord. Dit moet dan via eHerkenning. Om in te kunnen loggen met eHerkenning moet u een eHerkenningmiddel aanschaffen bij een erkende aanbieder.

Hans Rietveld Agrarisch Advies kan dit voor u verzorgen tegen een aantrekkelijke korting! U betaalt jaarlijks een bedrag van slechts 19,50 euro, inclusief de door u benodigde sms bundel. Met een eHerkenningmiddel kunt u veilig inloggen bij alle organisaties die zijn aangesloten op eHerkenning. U kunt hierbij denken aan sites van de overheid, provincie en gemeente.

Aanschaffen van een eHerkenningmiddel
Hans Rietveld Agrarisch Advies kan de aanvraag van een eHerkenningmiddel voor u regelen. Wij controleren voor u de complete aanvraag en sturen alle benodigde documenten naar de aanbieder. Om te voorkomen dat u straks niet meer kunt inloggen op mijnrvo.nl willen wij u vragen op korte termijn te laten weten of wij de aanvraag voor u kunnen doen. Als u dit voor 1 september 2014 doet, profiteert u van de aantrekkelijke korting bij de aanschaf van uw eHerkenningmiddel.
Wanneer u eHerkenning wilt aanvragen via Hans Rietveld Agrarisch Advies kunt u het te downloaden registratieformulier invullen, ondertekenen en met een kopie van uw legitimatiebewijs naar ons toesturen.

Wanneer u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen.

Zie downloads voor het registratieformulier

ga terug

Technisch gebouwd door: designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl